marți, 14 aprilie 2009

Gooolsport, caz de puscarie


Adevarul e ca vad rosu in fata ochilor cand citesc asemenea articole.
Gooolsport a golit de orice inteles limba romana, prin articolul de mai sus. Incepe spectaculos cu o virgula intre subiect si predicat: Hoţii care l-au înfundat pe Becali, răstoarnă situaţia !!, dupa care continua cu alte virgule puse total aiurea, litere mancate si cireasa de pe tort: ...şi s-a întâlnit cu el şi cu cei trei, l-a cererea expresă a lor, undeva în zona Chitila. I-as arata autorului, la cerere expresa, cum l-ar ajuta niste cursuri de gramatica.
Tot pentru autor am numarat de cate ori a folosit acest, acestea, acele, acea, acesti, acestuia
(stiu si ce functie morfologica au aceste cuvinte): in cateva fraze - de sapte ori. Acele declaratii, acel compromis, acestui caz, acesti hoti, vai, vai, domnule autor, e gol capul dvs. Acel singur neuron cred ca a plecat la meci. Chiar si Gigi Becali ar rade de dvs, daca v-ar citi capodopera jurnalistica:

"Hoţii care l-au înfundat pe Becali, răstoarnă situaţia !!

Giovani Becali, vărul lui Gigi Becali, a declarat la un post de televiziune, că a fost contactat de un unchi al unuia dintre ce trei presupuşi hoţi (care prin declaraţiile lor, l-au înfundat în arest pe Becali), şi s-a întâlnit cu el şi cu cei trei, l-a cererea expresă a lor, undeva în zona Chitila.

Spre surprinderea fostului impresar, aceştia nu au cerut bani, ci şi-au manifestat nemulţumirea că au fost forţaţi să îi însceneze lui Gigi Becali acea faptă, să îl incrimineze pentru a fi arestat.

Giovani a mai declarat că aceştia vor să se predea şi să spună adevărul despre cum au fost forţaţi să facă acele declaraţii la procuratură, deoarece trăiesc într-un stres continuu de când au acceptat acest compromis malefic.

Nu a mai dat alte detalii despre discuţia lor, ci a precizat că vor fi surprize bombă în derularea acestui caz, şi va face declaraţii complete în faţa autorităţilor.

Aceşti hoţi fac parte din clanul interlop a lui Sandu Geamănu, un mare duşman al familiei Becali."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu